Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΑΛ προς την Εταιρεία «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.»

Η ΕΑΛ εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχές τόσο του Δ.Σ. όσο και των αθλητριών της ΕΑΛ προς το βασικό χορηγό του τμήματος βόλεϊ γυναικών, την «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» για την ολοκλήρωση με επιτυχία της πολλαπλής πιστοποίησης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα «TUV HELLAS» (TUB NORD) στο τμήμα ασφαλείας τροφίμων.

Η διατήρηση των υψηλών standards ασφαλείας της εταιρείας είναι απόλυτα σύμφωνη με τη φιλοσοφία λειτουργίας της και της προσφέρουν διαβατήριο ποιότητας και για το εξωτερικό.

Οι άνθρωποι της ΕΑΛ αισθάνονται ευτυχείς αφ’ ενός που μια μεγάλη και διαρκώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία της πόλης μας είναι για 23 χρόνια χορηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ και αφ’ ετέρου – και νομίζουμε το κυριότερο – διότι ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Κως. Παπαγιάννης μετέχει ενεργά στην Διοίκηση του Συλλόγου προσφέροντας την πολύτιμη συμβουλή του ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΛ και πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ γυναικών.

Με την ευκαιρία η ΕΑΛ – ακόμη μια φορά θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την ηθική και οικονομική βοήθεια προς το τμήμα βόλεϊ γυναικών, της «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.», που αποτελεί και μια σημαντική προσφορά στη νεολαία της πόλης μας.

Άλλωστε, τόσο οι άνθρωποι της εταιρείας, όσο και της ΕΑΛ πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι μια κοινωνική προσφορά στη νεολαία μας και αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους διαπαιδαγώγησής αυτής.

Στην ΕΑΛ θεωρούμε ότι και η πολλαπλή πιστοποίηση, που ολοκληρώθηκε αποτελεί ακόμη μια βεβαίωση ότι η «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σύγχρονων βιομηχανιών όχι μόνο της πατρίδας μας, αλλά και διεθνώς. Είμαστε βέβαιοι ότι το υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας συνηγορούν και αποτελούν εγγύηση ότι και στο μέλλον η πορεία της θα είναι συνεχώς ανοδική και πρωτοπόρος, συμβάλλοντας, στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Λάρισας και γενικότερα της πατρίδας μας.