Νέος Δικτυακός Τόπος για την Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας - ΕΑΛ


Ο συγκεκριμένος δικτυακό τόπος www.ealarisas.gr θα εκπροσωπεί το σύλλογο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Λάρισας - ΕΑΛ συνολικά και θα αναφέρεται σε όλα τα τμήματα του (Πάλη, Στίβος, Μπάσκετ, Βόλεϊ γυναικών και Ανδρών).

Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε δελτία τύπου και σημαντικές ανακοινώσεις για τις επιτυχίες του συλλόγου μας.

Επίσης είναι υπό κατασκευή ιστότοποι και λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλα τα τμήματα, στους οποίους θα μπορεί να μεταβεί κάποιος κάνοντας κλικ στο μενού του site, στο άθλημα που τον ενδιαφέρει.

Στον συγκεκριμένο ιστότοπο θα αναρτώνται και φωτογραφίες από την ιστορία του συλλόγου από το φωτογραφικό αρχείο του ιστορικού στελέχους της ΕΑΛ, Κου Μπαρμπούτη Σπ., το οποίο και θα ψηφιοποιείται σταδιακά. Το συγκεκριμένο αρχείο έχει δημοσιεύματα και φωτογραφίες που χρονολογούνται από το 1968. Μπορείτε να μεταβείτε στο αρχείο κάνοντας κλικ στο κεντρικό μενού, στη θέση "Ιστορικό Αρχείο". 

Επίσης, αριστερά στο sidebar υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας των υπευθύνων όλων των τμημάτων, όπου ο καθένας μπορεί να καλέσει και να ζητήσει πληροφορίες εγγραφών και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται σχετικά με το σύλλογο μας. 

Για εγγραφές:

Τμήμα Στίβου:
Σιώπης Μιλτιάδης - 6936914369

Τμήμα Πάλης:
Μπαλογιάννης Ηλίας - 6936998803
οι εγγραφές στο συγκεκριμένο τμήμα είναι δωρεάν (μηδενική συνδρομή).

Τμήμα Μπάσκετ:
Σταυρόπουλος Γεώργιος - 6985641224

Τμήμα Βόλεϊ Ανδρών:
Τσέτσιλας Αστέριος - 6945546643

Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών:
Παπαστεργίου Σωκράτης - 6947433386