Πρωταθλητής Ελλάδος ο Αχιλλέας Αγγελής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων (U20),στα 125 κιλά της ελευθέρας πάλης.ο Σαββατοκύριακο 20-21/4 διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων (U20) της ολυμπιακής πάλης σε άνδρες και γυναίκες στα γειτονικά Τρίκαλα. Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες που διεκδίκησαν την πρόκρισή τους για το ευρωπαϊκό της Σερβίας το καλοκαίρι. Το τμήμα πάλης της ΕΑΛ συμμετείχε με 5 αθλητές και κατέλαβε στην βαθμολογία των ομάδων την 5η θέση.
Μια ακόμη επιτυχία για το τμήμα πάλης της ΕΑΛ Πήγασος που κλείνει την αγωνιστική χρονιά των πανελληνίων πρωταθλημάτων με ένα ακόμη μετάλλιο, αυτή τη φορά το χρυσό, στην ‘’βαριά κατηγορία’’ της ελευθέρας πάλης. Σε μια κατηγορία που το τμήμα έχει τεράστια παράδοση, καθώς έχει αναδείξει πάρα πολλούς πρωταθλητές όλα αυτά τα χρόνια.
Συνεχίζοντας την παράδοση λοιπόν και βαδίζοντας στα χνάρια των παλιών πρωταθλητών της ΕΑΛ στην ‘’βαρέων βαρών’’ κατηγορία, ο νεαρός παλαιστής Αχιλλέας Αγγελής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 125 κιλά στο στυλ της ελευθέρας πάλης, εξασφαλίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Νόβισαντ.

Ο παλαιστής της ΕΑΛ γυμνάζεται σκληρά όλο αυτό το διάστημα κοντά στους έμπειρους προπονητές του τμήματος πάλης, Πέτρο Κρίκη και Αποστόλη Στάμο και φιλοδοξεί να έχει μια πολύ καλή εμφάνιση τον Ιούλιο στην Σερβία.

Πολύ καλή εμφάνιση όμως πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι παλαιστές της ΕΑΛ, φτάνοντας όλοι να διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα στα 57 κιλά ο Αποστόλης Ζήδρος αντιμετωπίζοντας εξαιρετικούς αντιπάλους, αλλά και την απειρία του, κατέκτησε την 4η θέση. Στα 79 κιλά ο Γιάννης Τσολάκης παρά το γεγονός ότι είναι μαθητής Γ’ Λυκείου, κατάφερε μετά από πολύ καλή εμφάνιση να φτάσει στον μικρό τελικό της κατηγορίας του, αλλά εκεί λύγισε κάτω από το βάρος της απουσίας αρκετών προπονήσεων και της ανωτερότητας του αντιπάλου. Επίσης ο μαθητής της Γ’ Λυκείου Αλκιβιάδης Σιουποτίνας στα 86 κιλά πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και αυτός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και από την έλλειψη προπονήσεων. Τέλος στην κατηγορία των 92 κιλών ο Γιώργος Στάμος κατέλαβε την 4η θέση, καθώς το τελευταίο διάστημα οι συνεχιζόμενοι τραυματισμοί στα γόνατα, του στοίχισαν μια καλύτερη απόδοση και ένα μετάλλιο.

Το Δ.Σ. της ΕΑΛ συγχαίρει όλη την ομάδα για την πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εύχεται στον Αχιλλέα Αγγελή καλή επιτυχία στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Νόβισαντ. Συγχαίρει για άλλη μια φορά το τμήμα πάλης και ιδιαίτερα στην ψυχή του και έφορο κ. Αλέξανδρο Νίτσιο, το προπονητικό επιτελείο, όπως και τους γονείς των αθλητών, που στέκονται δίπλα στην ομάδα και κρατάνε το ιστορικό αυτό άθλημα ζωντανό στην πόλη μας.
Το τμήμα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις καθημερινά το απόγευμα στην αίθουσα Βαρέων αθλημάτων του Αλκαζάρ στις 7:30.