Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για την ΕΑΛ στο στίβο στην ΚΑΒΑΛΑ!


Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών στίβου της ΕΑΛ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου,
για την κατηγορία Κ16 (ΠΠΑ-ΠΚΑ) που διεξήχθη στην Καβάλα οι οποίοι κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλια και ένα χάλκινο. Επίσης αρκετοί αθλητές μας έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις φτάνοντας μέχρι την οχτάδα.

Οι επιτυχίες αυτές έφεραν το σύλλογο μας στην 3η θέση των κατηγοριών ΠΑΑ με 61 βαθμούς.

"Χρυσός" μετά από συναρπαστικό αγώνα αναδείχθηκε ο Απόστολος Καραδήμας στα 1.000 μέτρα καταγράφοντας νέα ατομική επίδοση 2'39"55, που είναι και η καλύτερη των τελευταίων ετών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

"Χρυσός" ο Καρβέλης Αντώνιος στα 3000μ με νέα ατομική επίδοση 9'57", ενώ στο ίδιο αγώνισμα την 4η θέση κατέλαβε ο Καρβέλης Γεώργιος.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην πρώτη του εμφάνιση σε Πανελλήνιους αγώνες ο Δημήτρης Κυρίτσης στη σφυροβολία με νέα ατομική επίδοση 52,36 μέτρα.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκανα και οι αθλήτριες και οι παρακάτω αθλητές της ΕΑΛ:

Ντέκας Αντώνιος στα 100μ με εμπόδια
Σλιάνα Στεργιούλα στα 600μ
Τριανταφύλλου Αικατερίνη στα 150μ,
Καραδήμος Α., Καρβέλης Γ., Μπλιάμπλιας Δ., Καρβέλης Α. σκυταλοδρομίες Αγοριών
Δοντά Μ, Μπόμπολα Ε, Στεργιούλα Ε., Στεργιούλα Ηλ., Τριανταφύλλου Κ. σκυταλοδρομίες Κοριτσιών

Ο πρόεδρος της ΕΑΛ Κος Περουλάκης Ιωάννης, οι έφοροι του τμήματος στίβου Κος Μουστάκας Βασίλειος και Σιώπης Μιλτιάδης, αλλά και όλο το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές στίβου για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τους προπονητές της ΕΑΛ κυρίους Π. Τσομάκα, Β. Μπακάλη, Αθ. Κυρίτση και τους εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!