Συγχαρητήρια στον αθλητή στίβου της ΕΑΛ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΤΣΗ για την καλύτερη επίδοση στον ΚΟΣΜΟ (U17) για το 2021!


Το ΔΣ της ΕΑΛ συγχαίρει τον αθλητή του συλλόγου μας Κυρίτση Δημήτριο, ο οποίος αγωνιζόμενος στο άθλημα της σφύρας, κατάφερε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία (U17), ενώ αγωνιζόμενος σε μια κατηγορία παραπάνω σε σχέση με την ηλικία του (Κ18) έφερε την 6η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο!

Η επίδοση του με 71.94 είναι στη 18η θέση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στην Ελλάδα και έχει ακόμα μια χρονιά στη κατηγορία Κ18.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 23.12.2005 και για ελάχιστες ημερολογιακές ημέρες αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω.

Η επίδοση του Δημήτρη Κυρίτση είναι η 6η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ στην Κατηγορία παίδων Κ18 και ΚΟΡΥΦΑΙΑ επίδοση στο κόσμο έως και τα 16 έτη (U17)!

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα έχει 3 αθλητές της στο TOP 10 (U18 – 5kg – 2021) και μεταξύ αυτών είναι και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ της ΕΑΛ!

Επίσης, στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου, του ομίλου της Θεσσαλίας, που έγιναν στη Λάρισα στην κατηγορία Παίδων - Κορασίδων, Κ18, οι Αθλητές της ΕΑΛ «ΠΗΓΑΣΟΣ» διακρίθηκαν με τις Επιδόσεις που σημείωσαν στα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος. Κατάφεραν να κατακτήσουν πολλές πρώτες θέσεις, φέρνοντας έτσι τον σύλλογο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των παίδων, με 115 Βαθμούς. Με τις επιδόσεις τους αναμένεται να προκριθούν στους Πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας τους τουλάχιστον επτά αθλητές στα ατομικά τους αγωνίσματα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!


Εκ μέρους της ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΠΗΓΑΣΟΣ

Ο πρόεδρος
Περουλάκης Ιωάννης