Νέες διακρίσεις για το τμήμα Στίβου της ΕΑΛ!

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου που έγινε το σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη ο αθλητής της ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ Παπαστεργίου Ανδρέας κατάφερε να τερματίσει 3ος στα 10000 μ Βάδην με νέα ατομική επίδοση 47’ 58’’,βελτιώνοντας κατά 1’ την ατομική του επίδοση.

Ο αθλητής ασχολείται μόλις 2 χρόνια με το αγώνισμα του Βάδην .στους ίδιους αγώνες ο Καρβέλης Αντώνιος ήταν 5ος στα 3000 μ με φυσικά εμπόδια. Ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι εξείς Αθλητές – τριες του συλλόγου. Στεργιούλα Ηλιάνα στα 800 μ, Μαζούρ Νικόλ στο τριπλούν ,Καραδήμος Απόστολος στα 800 μ ,και οι Γκαλαφάγκας Βασίλειος , Παπαγιάννης Θωμάς στην Σκυταλοδρομεία4 Χ 400. Όλοι οι παραπάνω αθλητές ανήκουν στην κατηγορία Κ18 και θα αγωνιστούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που θα γίνει στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Επιτυχίες όμως έφεραν και οι μικρότεροι αθλητές που αγωνίσθηκαν στον 2ο όμιλο της κατηγορίας Κ16 στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορείας τους που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 27και28 Μαίου. Ο Κυρίτσης Ιωάννης ήταν τρίτος στη Σφυροβολία με επίδοση 53,68 μ, ο αθλητής θα είναι και την επόμενη χρονιά στην ίδια κατηγορία, Κ16. Στους ίδιους αγώνες η Μίζιου Ευαγγελία ήταν 5η στα 80 μ με εμπόδια με νέα ατομική επίδοση 12,89.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για της επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη καλύτερες επιδόσεις, στους επόμενους αγώνες των Παίδων – Κορασίδων στους οποίου η ΕΑΛ θα μετέχει με 10 Αθλητές – τριες.