Eνημερωτική εκδήλωση: «Ψυχολογία & Διατροφή στον Αθλητισμό – Ο ρόλος του ΓΟΝΕΑ».

Ο σύλλογος μας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς των αθλητριών & αθλητών του συλλόγου μας και φίλους, με θέμα «Ψυχολογία & Διατροφή στον Αθλητισμό – Ο ρόλος του ΓΟΝΕΑ».

Στην εκδήλωση μας θα μιλήσουν οι κυρίες:

▪️Λωρίτη Νικολέτα – Θεοδώρα Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MSc

▪️Σιατήρα Αναστασία – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc.

📣 Άρτια Τεχνική; Καλή προετοιμασία; Ή Θετική Ψυχολογία; Τι είναι αυτό που τελικά παίζει καθοριστικό ρόλο στην παρουσία ενός παιδιού στον αθλητισμό; Η βάση του αθλητή προσδιορίζεται από τους γονείς του; Άλλοτε ενθουσιώδης και ενθαρρυντική, άλλοτε πιεστική και απαιτητική, η παρουσία του γονέα, καθορίζει στον αθλητικό χώρο τη συμπεριφορά του παιδιού, τους στόχους του, τη σχέση με τον προπονητή και τους συναθλητές του, καθώς ακόμη και την επιτυχημένη η μη απόδοση τους. Ένας υγιής αθλητής, δεν είναι απλά ένας επιδέξιος αθλητής, αλλά κάποιος που πιστεύει στον εαυτό του διαθέτοντας ψυχική ισορροπία!

📣 Η υγιεινή διατροφή κατά την παιδική ηλικία είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα ενός γονιού. Mε αυτόν τον τρόπο θωρακίζει την υγεία του παιδιού του ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η σωματική και πνευματική του ανάπτυξη. Όταν μάλιστα ένα παιδί επιλέγει να αθληθεί… η σωστή διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο!

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο καινοτομίας JOIST - Βαλτετσίου και Τριπόλεως, Λάρισα.