Έκοψε πίτα και χόρεψε η ΕΑΛ (Photos)


Με μεγάλη επιτυχία και πέραν των προσδοκιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι 18 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας και ο χορός της Ένωσης Αθλοπαιδιών Λάρισας Πήγασος.


Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, προπονητών, γονέων αλλά και πολλών φίλων του συλλόγου απ’ όλα τα τμήματα του, γέμισαν ασφυκτικά το κτήμα Δριστέλα, διασκέδασαν και γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΕΑΛ είναι πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς, ο Γενικός Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κύριος Κωνσταντίνος Τζανακούλης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα και αγροτικής οικονομίας κύριος Δημήτρης Τσέτσιλας, ο δήμαρχος Λαρισαίων κύριος Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος παιδείας και άθλησης κύριος Ηρακλής Γερογιώκας, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κύριος Χρήστος Αγορίτσας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος κύριος Πέτρος Κρίκης, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου κύριος Σπύρος Μπαρμπούτης.

Επίσης παρευρέθηκαν χορηγοί και επί πολλά χρόνια συνεργάτες και φίλοι του συλλόγου που βοηθούν και προσφέρουν σ’ αυτόν.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Γιάννης Περουλάκης και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έκανε μια σύντομη παρουσίαση του παρελθόντος και του παρόντος των τμημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, πάλης, στίβου) του συλλόγου.



Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν ο Γιάννης Πέτρου, η Ιωάννα Τρικάλη και οι Μυρτώ Γκέκα για τη μακρόχρονη προσφορά τους στο τμήμα volley, καθώς και ο επί δεκαετίες μεγάλος χορηγός του τμήματος volley γυναικών και αντιπρόεδρος του συλλόγου κύριος Κώστας Παπαγιάννης για τη συμβολή του στο άθλημα.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, και τους δωροθέτες για τα δώρα της λαχειοφόρου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και το VolleynewsThessalias που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση.



Φωτογραφίες από την εκδήλωση