Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΛ


Την Τακτική Γενική Συνέλευσή της πραγματοποίησε η Ε.Α.Λ. την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019
και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου) όπου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. και για όλα τα εν ενεργεία τμήματά της.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης έγινε βράβευση από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σπύρο Μπαρμπούτη, στο Ματίκα Θεόδωρο που ήταν ιδρυτικό μέλος της ΕΑΛ (1968) επιτέλεσε ως Πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΕΑΛ «ανελλιπώς» για 50 χρόνια μέχρι σήμερα.



Ο Θ. Ματίκας έχει ζήσει από κοντά τις άπειρες εμπειρίες και επιτυχίες της ΕΑΛ από τη ρομαντική εποχή της ίδρυσής της μέχρι σήμερα. Έζησε στιγμές και γεγονότα, σημαντικά, γεμάτα χαρές αλλά και αρκετές φορές λύπη. Στιγμές από το αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της ΕΑΛ (αγώνες, ρεκόρ, μετάλλια, βραβεύσεις κ.ά.), που δεν μπορούν να αποτυπωθούν όλες

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.



Στην Γ.Σ. έγινε η ανασκόπηση της αθλητικής περιόδου του απερχόμενου Δ.Σ., ασκήθηκε γόνιμη κριτική καθώς και μια ανασύνταξη όλων των δυνάμεων, για μια περισσότερο δημιουργική θητεία της νέας διοίκησης.

Επίσης δόθηκε η δυνατότητα να διακηρυχτούν αρχές και να εκφραστούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι και προοπτικές για την παραπέρα ανάπτυξη και πρόοδο της Ε.Α.Λ.

Πραγματοποιήθηκε η τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού του Συλλόγου σύμφωνα με τα άρθρα του αθλητικού Νόμου 2725/1999.